La Nota, el millor dels dos mons per esmorzar a Pineda

Ressenya

Els llocs per esmorzar, aquells a on va gent que està treballant, que deixa eines sobre la taula, on hi ha sempre caliu, solen ser sorollosos, caòtics, no aptes per delicats. A canvi pots comptar amb una bona cassola, amb racions satisfactòries, amb algú que t’engrescarà a prendre un xarrup i amb un balanç final satisfactori.

La cua de La Nota (Foto: Joan Pujol)

D’altres són més tranquils. Hi va gent que no crida, jubilats, professors d’institut, treballadors municipals. Allà creus que només podràs menjar un entrepà, fer un cafetó i saludar als veïns de taula amb un moviment de cap, sense aixecar la veu.
La Nota és la barreja d’aquests dos mons. Gent discreta i cassoles potents.
Un lloc cuidat, net, polit, on et tracten amablement i volen que surtis satisfet tant si vols un entrepà com si vols quelcom més contundent.

La Nota (Foto: Joan Pujol)

Avui tenien peus, cua, vedella, galtes i cap de llom amb carxofes. Hem tastat la cua i els peus. Els dos plats eren bons, ben fets, amb una salsa que demanava pa.
De mica en mica ha anat guanyant fama pels seus guisats entre la gent que coneix molts llocs, que surt dels típics i que vol tastar que fan pels llocs. Les vegades que hi he anat he sortit satisfet. És un bon lloc, a prop hi ha on aparcar sense problemes i sense pagar i no serà el primer lloc que et vingui al cap quan vulguis esmorzar per la zona, però surts content, així que, poc més es pot demanar. Tanquen els diumenges.

Un pensament sobre “La Nota, el millor dels dos mons per esmorzar a Pineda

  1. Aneu en compte amb els preus. Ahir vaig anar a probar la cuina que tan be es parla, dons si, el rabo de toro estava exquisits una mica probre sense cap acompanyament ni tans sols quatre patates. Com que era el migdia vaig voler fer un petit dinar i sorpresa…no hi postes …, i aixo que es una “granja-bar”, no dic que tinguin deicatessen, pero un flan o un gelat qualsevolbar ho tenen.

    Anem al motiu de l’escrit i queixa. A la carta posava que el raba de toro tenia un preu de 9,50 € quan vaig pagar no vaig mirar el desglos del tiket, mal fet, i quan arribo a casa i fer-li una foto per enviar a un amic perque tingi l¡adeça i telf. observo que el preu es de 11 €, com que no m’agrada que m’exequin a camisa els truco per aclarir aqeusta diferencia de preu. Em diu que el preu es de 11E, que es correcta. JO els dic que a la carta posa 9,50 €. ho mira i en comfirman que si, que em van donar la carta antiga on encara no estabva retificat els preus…? que ho sentien molt pero eran 11 €, ni siquiera intentar cada bé i dir que lo propera vegada que hi vagi ja e faran el descompte o m’envitaran a un xupito…res. Dons res será el que faré perque no hi penso tornar. Com diria en aquest cas “vaig sortir amb el raba entre les cames”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *