La Taverna del Subirà

Ressenya

Si voleu fer a peu l’etapa 1 de la Ruta del Serrallonga (GR-178) que comença a Santa Coloma de Farners i acaba a Osor, la Taverna del Subirà és parada obligatòria a mig camí. Situada a Santa Creu d’Horta, és el lloc perfecte per carregar les bateries amb el seu menú fixe de 23€. Us serviran els seus 4 plats de primer: amanida verda de tomàquet, escalivada amb formatge de cabra, pèsols del Subirà i pa amb tomàquet amb embotit de la zona. Després podreu escollir de segon entre un dels seus plats de la seva extensa carta (peus de porc amb cargols, rostit de ratafia, galta de porc, brasa diversa, etc.). Postres casolans inclosos i porró de vi com a mestre de cerimònies. I l’amabilitat del Joel no té preu, us farà sentir com a casa.

També s’hi pot arribar en cotxe per una pista forestal des de Sant Hilari Sacalm on gaudireu d’uns paratges preciosos de boscos castanyers i un cop arribeu a la Taverna del Subirà comprovareu que la seva localització és immillorable, amb vistes espectaculars a les Guilleries, i si teniu sort i us poden fer un lloc a la terrasa en un dia assolellat ja haureu fet bingo!

Tingueu en compte dues coses: truqueu abans per reservar perquè només obren divendres, dissabtes i diumenges i porteu diners en efectiu (la cobertura del lloc juga males passades al datàfon).

Aneu-hi i gaudiu-lo!

 

Xavi Cormand
Adreça:
-
Web:
https://www.facebook.com/tavernasubira

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *