Cala Bona: esmorzar de foquilla a la vora del mar

Ressenya

Era un dia de sol i perfecte per esmorzar a la platja. Vaig decidir anar a la guingueta de Cala Sant Francesc, a Blanes, un lloc de somni que es troba al final d’una luxosa urbanització amb cases exclusives i luxoses, modernes i sofisticades, amb amplis espais oberts i grans finestrals que ofereixen espectaculars vistes al mar i que en els darrers anys s’ha posat de moda entre immigrants russos que han invertit fortament en propietats que no baixen del milió d’euros i que han creat una petita colònia.
Era el principi de la temporada, així que no hi havia molts clients al lloc. Em vaig sentir afortunat d’haver triat aquest moment per a gaudir d’un deliciós esmorzar en aquest lloc màgic. La guingueta està ubicada just a la platja, amb una vista impressionant de la mar mediterrània. L’ambient era relaxat i acollidor amb un espai còmoda que convidava a asseure’s i gaudir de la brisa marina. Vaig triar una taula prop del mar per a gaudir de la vista mentre esmorzava.

El cambrer es va acostar donant-me la benvinguda, em va oferir les tres diferents opcions que tenen per esmorzar amb menús de diferents preus que comencen amb plats senzills casolans i acaben amb llagosta ! Vaig triar el menú més senzill on pots triar sardines, calamars, tripa, botifarra i un munt de coses més. El cambrer va prendre nota de la meva comanda i de seguida va portar la beguda, una amanida que ofereixen d’entrant, pa amb tomàquet  i uns pebrots fregits que acompanyen al plat principal.

Mentre gaudia de l’amanida, vaig poder observar el meravellós paisatge que m’envoltava. La platja de la cala és magnífica, amb aigües cristal·lines i una agradable sorra de sauló. Les roques i els penya-segats que l’envolten donaven un toc especial al lloc. La brisa era refrescant i feia que l’ambient fos molt agradable. De seguida va arribar l’esmorzar, vaig triar els calamarsons. Tot era fresc i deliciós. Em vaig sentir satisfet i feliç de la meva tria.

Després d’esmorzar vaig prendre les postres i el cafè gaudint de la tranquil·litat del lloc. El sol començava a escalfar i de mica en mica s’anava animant l’ambient amb gent prenent el sol i algun valent gaudint d’un bany a mar. Es notava que la temporada començava a agafar formar i que aviat el lloc s’ompliria de vida i alegria, tant que en els mesos d’estiu cal demanar hora i fer reserva per a poder tenir taula.
En general l’experiencia a la Cala Bona va ser excel·lent. El menjar va ser deliciós, el lloc és molt maco i el personal amable i eficient. Tenim molta sort de poder triar un lloc així per esmorzar i poder gaudir de la tranquil·litat i bellesa de la Cala Sant Francesc. Sens dubte el tornarem a visitar aviat.Un pensament sobre “Cala Bona: esmorzar de foquilla a la vora del mar

  1. Bon dia Sr.Joan Pujol (potser té a veure amb autocars Pujol)….
    Voldria dir-li q la fotografia dels calamars no té res a veure amb lo que vostè a fet referència ja q lo q es veu en el plat sembla ser més sèpia petita que calamars.
    Que tingueu un bon dia companys,per cert del preu no en parla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *