Esmorzar al restaurant Caprici d’Igualada

Ressenya

Aquest dissabte aprofitant la reobertura dels restaurants hem fet un esmorzar de forquilla i ganivet al restaurant el Caprici d’Igualada, situat al casc antic al costat de la plaça de l’Ajuntament en un correló amb unes voltes molt guapes.

Aquest establiment es prou conegut a la ciutat per la seva cuina cassolana amb productes de qualitat, els clients omplen sovint les seves taules per dinar i per sopar però nosaltres els hem proposat d’anar a fer un esmorzar i l’Emili , el cap del restaurant ha acceptat el repte. A les 10 del matí els quatre amics ja estavem entaulats i hem començat la desfilada amb un plat de les seves braves, seguits d’unes carxofes amb pernil i uns canalons de peus de porc i per acabar un melós de vedella i una pota de pop, a topeeee!!!!
Ben servits i ben menjats, gràcies Emili i Maria.

JOAN LLORENS CAROL
Adreça:
Carrer de Sant Roc, 11 Igualada(Barcelona)
Web:
www.elcaprici.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.