Casa Pau: esmorzars a la Vall d’Aran

Ressenya

Aquest cap de setmana vam visitar les boniques terres araneses del nostre estimat Pirineu català🏞️
.
S’ha de ser franc, poca tradició d’esmorzars de forquilla🍽️ a la zona, on una cosina💁 que viu a la Vall, @angieescur ens va recomanar visitar la Sidreria Casa Pau @sidreria_casapau , regentada pel Canut @canutjosep 👨🏻‍🍳 (#Grande 💪🏻💪🏻)
.
Un petit local en forma de taberna amagat a la bonica població d’Artiés🏘️, on ens van oferir uns bons ous ferrats amb llonganissa aranesa🍳

Per regar aquest esmorzar, vam escollir un @rioja jove 2019 de la bodega Artuke🍷 tempranillo 95%, amb un bon equilibri en boca que ens va sorprendre😋.

Vam petar la xerrada amb el Canut i ens va dir que té intencions de promocionar els esmorzars al seu local💪🏻, ja que és un gran amant d’aquest àpat😉.
Gràcies Canut, per rebre’ns a casa teva i mostrar-nos la teva simpatia, quan pugem altre cop, t’avisarem amb temps☎️ per degustar algun plat de caça🐗 del qual ens vas parlar😃.
Per baixar l’esmorzar🚶, vam visitar @aranpark.bossost , una espècie de zoològic a l’aire lliure, on pots veure animals autòctons en el seu hàbitat🏔️, menció especial als ossos dels Pirineus, espectaculars🐻
.
📍 Sidreria Casa Pau – Carrer Molino, 14 – Artiés
.
📸 Ous amb llonganissa de la zona i patates
.
🍷 Rioja, bodegas Artuke
.
💰 Plat, Vi de carta (a compartir), cigaló i tubo licor: 16€
.
🕛 En temporada d’estiu i esquí, obert tots els dies
.
💥 Carns de caça

Instagram: @esmorzarsdeforquilla.cat

Jonathan Nuevo Puig - Esmorzars de forquilla Lleida
Adreça:
Carrer molino, 14 - Artiés

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *