Bar Pirineos: el millor de Binéfar

Ressenya

El Bar Pirineos de Binéfar (La Franja – Huesca), és un petit local molt acollidor, de caire rústic🧱 que dona protagonisme a eines antigues penjades per la paret i sostre, i on per al seu ambient👨‍👩‍👧‍👦 es respira l’essència d’un local autèntic per gaudir d’un bon esmorzar de forquilla🍽️
.
El Fernando👨🏻‍🍳 ens va cantar📢 més de 1️⃣5️⃣ plats de la seva gran oferta, i ens vam decantar per un bon plat de #lleteroles saladetes (mollejas).
.
Felicitats Fernando👨🏻‍🍳, per continuar amb una tradició familiar que ja dura prop de 50 anys. Vam gaudir molt de l’esmorzar de forquilla, on servidor es va cruspir 2️⃣ plats de lleteroles😋, ja que a #Catalunya costa de trobar-ne!

.
📍 Calle Monzon, 77 – Binéfar – Huesca
.
📸 Lleteroles
.
💰 Amanida, plat, vi, cigaló i tubo licor aprox 10€
.
🕛 Diumenge descans setmanal

.

Instagram: @esmorzarsdeforquilla.cat

Jonathan Nuevo - Esmorzars forquilla Lleida
Adreça:
C/ Monzon, 77

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.