La placeta: dels top a les Garrigues!

Ressenya

Ahir Diumenge vam viatjar🚗 fins a la població d’Arbeca, a la bonica comarca de Les Garrigues🌳
.
Vam visitar el restaurant @laplaceta, de caire rústic i regentat per la @rosamonicomorales 👩🏻‍🍳 & Jaume👨🏻‍🍳 davant dels fogons!
.
Molta oferta que ens va cantar📢 la Rosa d’esmorzars de forquilla🍽️, ja que és una de les seves especialitats i on ens vam decantar pels guisats, com van ser una galta de porc🐖 desossada i uns peus de tocino🐷, tots dos amb el seu suc i bolets🍄
.
Per regar aquest molt bon esmorzar, vam degustar un vi🍷 d’un petit celler d’Arbeca @vinyaelsvilars de la varietat🍇 merlot & Sirah i @docostersdelsegre
.
Per finalitzar, vam fer un homenatge al producte de proximitat😋, on vam poder degustar diferents licors de cooperatives⚒️ d’Arbeca com són @trescadires i @lasobirana , menció especial al Penjat #Tronjó, un licor de Taronja🍊 amb una elaboració tradicional i curiosa, ja que la taronja és penjada sobre l’aiguardent i aquest agafa els seus aromes🥃
.
Rosa & Jaume, gràcies infinites per rebre’ns a casa vostra, repetirem en altres ocasions de ben segur, per gaudir dels altres molts plats de la vostra gran oferta📝 en esmorzars de forquilla i disfrutar d’una bona sobretaula com vàrem fer💪🏻
.
….i que millor per baixar l’esmorzar, que fer @arbecaturisme🚶🏻‍♂️, on @alberttarrio i servidor @jonhylleida vam visitar els famosos @vilars_arbeca , un antic poble🏘️ ibèric i fortalesa, amb més de 2800 anys d’història, simplement espectacular😃
.
📍 Plaça esglèsia, 7 – Arbeca
.
📸 Galta de porc desossada & peus de tocino
.
🕛 Dilluns descans setmanal
.
💰 Menú 8,5e (amanida, plat, vi i cafè)
.
💥 Tronjó
.
🖥️ www.laplacetarestaurant.cat – www.elsvilars.cat
.
💰 Visita Els Vilars – 3💶

Jonathan Nuevo Puig
Adreça:
Plaça esglèsia, 7
Web:
www.laplacetarestaurant.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *