Bar Elias: guisats en alça

Ressenya

Guisar en condicions, un valor que va a la baixa? Al Bar Elias passa tot el contrari i tot passa per davant del teu nas, amb aquella flaire del bon sofregit, del raig de vi ranci quan s’hi escau, de les patates perfectament rustides, que et faria demanar la pissarra sencera: mandonguilles amb pèsols, cua de bou, costella de porc, estofat de vedella, russa, calamarsets amb salsa i encara més. Tot no t’ho podràs acabar (crec!), però de ben segur que repetiràs ració de pa per sucar, sucar i tornar a sucar en aquestes salses i aquests fondos que són fetes del color veritable de l’amor. I com l’amor, t’enganxarà, en voldràs més, hi pensaràs sovint i, si ets savi, hi tornaràs periòdicament perquè ja hauràs conegut la felicitat suprema que és sortir ben menjat i ben atès, sense impostures ni disbarats, a la magnífica però complicada ciutat que de vegades és la nostra estimada Barcelona.

Bar Elias
Adreça:
Carrer de Mallorca, 525
Web:
https://www.instagram.com/elbarelias/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *